Fra Statholderens Krostue. Foto: Statholdergaarden
Rart å tenke på at Statholderens Krostue har vært her nede helt siden høsten 1994, filosoferte Robinson og nippet til ventehvitvinen, en San Michele Soave Classico (kr 85/glass) som skulle vise seg å bli den første av flere særs vellykkede anbefalinger fra Krostuens fremragende unge, kvinnelige Statholderens Krostue. Slik starter artikkelen på dagbladet.no
Menyen på Statholderens krostue ligger innen følgende priser:
Foretter: kr. 120 - 145
Hovedr.: kr. 260 - 290
Desserter: kr. 50 - 120
Adresse: Rådhusg. 11, Oslo
Selv har jeg ikke fått besøkt Krostuen, men har fått den glede å besøke Statholdergaarden som drives av den kjente mesterkokken Bernt Stiansen. Og det kan anbefales på det varmeste!
Familien Stiansen åpnet sine to restauranter i huset 1.september 1994 og driver det som en selvstendig familiebedrift.
I 1998 fikk Statholdergaarden 1 stjerne i Guide Michelin som de er veldig stolte av. Det renomeet som de har klart å oppnå, arbeider de hver dag med å opprettholde og forbedre, til glede for sine gjester og personale, iflg. Stiansen.
Link til Statholdergaarden
Menyen på Statholderens krostue ligger innen følgende priser:
Foretter: kr. 120 - 145
Hovedr.: kr. 260 - 290
Desserter: kr. 50 - 120
Adresse: Rådhusg. 11, Oslo
Selv har jeg ikke fått besøkt Krostuen, men har fått den glede å besøke Statholdergaarden som drives av den kjente mesterkokken Bernt Stiansen. Og det kan anbefales på det varmeste!
Familien Stiansen åpnet sine to restauranter i huset 1.september 1994 og driver det som en selvstendig familiebedrift.
I 1998 fikk Statholdergaarden 1 stjerne i Guide Michelin som de er veldig stolte av. Det renomeet som de har klart å oppnå, arbeider de hver dag med å opprettholde og forbedre, til glede for sine gjester og personale, iflg. Stiansen.
Link til Statholdergaarden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar